WIE ZIJN WIJ

Briljant Golf is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de golfsport d.m.v.studies en opleidingen in Engeland waardoor wij als gecertificeerd clubfitter , clubmaker en van 2005 t/m 2015 als gediplomeerd teaching golfpro in de golfwereld bekend staan.

Master clubmaker Martin Bomers heeft zijn opleiding in Engeland tot Master Craftsman afgerond en is en G.C.A. (Golf Clubmakers Association) gecertificeerd clubmaker.

Daarnaast is was hij een gediplomeerd golfpro met 10 jaar ervaring in GVB-cursussen, Golfclinics en Handicapverbetering of Coursemanagement.

Deze combinatie van clubfitter en golfpro kom je zelden tegen en is dan ook zeker een voordeel bij het begeleiden en instrueren van zowel beginnende als ervaren golfers.

 

Hij kan d.m.v. ervaring, computeranalyse, fitting-sessies en een goed gesprek mensen golfclubs aanmeten of bestaande golfclubs aanpassen om hen het plezier en gemak van het spelen van het golfspel beter te laten ervaren.

 

Ook reparaties, onderhoud en advies worden door hem met veel zorg behandeld en er wordt naar mensen geluisterd wat hun problemen of aandachtspunten zijn.

 

Ons streven :

Met onze expertise en passie voor u de perfecte clubs maken of uw eigen golfset aanpassen aan uw unieke swing, lichaamsbouw en aanleg.

 

N.B.

Een op maat gemaakte beginnersset waar zeker de eerste 2 jaar mee gespeeld kan worden en tussentijds evt. uitgebreid kan worden is er al vanaf € 299,00 .

 

 

 

Weersverwachting
Zenderen
Meer weer in Zenderen